Painea cu dovlecei si usturoi este o paine delicioasa si satioasa, asemanatoare cu focaccia.
Pentru aluat: Se dizolva drojdia in 250 ml de apa calda, se adauga sare, faina si 2 linguri de ulei. Se framanta bine si se lasa sa creasca o ora.
Se taie dovleceii felii, se ung cu ulei si se pun pe gratar cca 10 min.
Se mai framanta aluatul 3 minute, apoi se intinde o foaie patrata, care se pune intr-o tava tapetata doar cu faina.
Se unge aluatul cu oul amestecat cu usturoi pisat, se aseaza feliile de dovlecei si se coace.
Painea de dovlecei cu usturoi se serveste alaturi de un pahar de lapte sau de sana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii