1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1 lingurita cu faina si un pic de apa calduta. 2. Am pus sarea cu cimbrul peste fai
1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1
lingurita cu faina si un pic de apa calduta.
2. Am pus sarea cu cimbrul peste faina si le-am amestecat. Am continuat cu drojdia dospita, laptele caldut si cele 6 linguri cu ulei de masline. Am incept sa framant (cu mana), am intins coca in forma ovala. Pentru intins am folosit putin ulei.
3. Am acoperit-o cu o folie transparenta si am lasat-o la dospit cam 1/2 h.
4. Am presarat sunca peste coca. Am rulat-o, am pus-o in tava (captusita cu hartie pergament).
5. Am bagat-o la cuptor pentru cca 45 de minute. Eu am cuptor clasic si focul l-am potrivit mai mic.
Pofta buna!
Reteta Paine cu sunca a fost propusa de cristina pe forum culinar.ro
Alta reteta de paine gasiti aici: Paine artizanala
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga"Retete de Pasti" Sa va mai spun cat este de gustoasa?
Friptura de iedDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii