1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1 lingurita cu faina si un pic de apa calduta. 2. Am pus sarea cu cimbrul peste fai
1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1
lingurita cu faina si un pic de apa calduta.
2. Am pus sarea cu cimbrul peste faina si le-am amestecat. Am continuat cu drojdia dospita, laptele caldut si cele 6 linguri cu ulei de masline. Am incept sa framant (cu mana), am intins coca in forma ovala. Pentru intins am folosit putin ulei.
3. Am acoperit-o cu o folie transparenta si am lasat-o la dospit cam 1/2 h.
4. Am presarat sunca peste coca. Am rulat-o, am pus-o in tava (captusita cu hartie pergament).
5. Am bagat-o la cuptor pentru cca 45 de minute. Eu am cuptor clasic si focul l-am potrivit mai mic.
Pofta buna!
Reteta Paine cu sunca a fost propusa de cristina pe forum culinar.ro
Alta reteta de paine gasiti aici: Paine artizanala
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii