Pentru paine de casa din faina neagra cu seminte de dovleac sarea se amesteca cu drojdia. pana ce se dizolva. Se adauga apa, putina faina, se amesteca.
Pentru paine de casa din faina neagra cu seminte de dovleac sarea se amesteca cu drojdia. pana ce se dizolva. Se adauga apa, putina faina, se amesteca, se adauga dovlecelul(spalat si dat pe razatoarea mica, se pastreaza coaja), se tot adauga faina, dar treptat, dupa care se framanta, pana ce se omogenizeaza, sa creasca uniform, frumos. Peste coca, cand s-a modelat forma, se persara semintele. Dupa care se lasa la dospit.
Intre timp se tapeteaza o forma de copt cu faina, iar cuptorul se preincalzeste.
Coca se pune in tava, se baga in cuptorul incalzit, dupa care se lasa, la foc mare.
Painea de casa se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSaptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii