Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele. Se
Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate
Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele.
Se pune in mijoc uleiul si jumatate din apa si se amesteca aducand faina de pe margini catre centru. Eu am folosit robotul. Se mai adauga apa, pana se obtine un aluat fin si elastic.
Se lasa aluatul acoperit sa se "odihneasca" 20-30 minute. Apoi se imparte in 10 bile si cu mainile unse cu ulei se intind discuri, care se coc pe gratar sau in tigaie, fara ulei. Eu le-am facut in tigaie de tuci.
le-au mancat cu cottage cheese, rosii si snitel din piept de pui.
Le-am mai facut langa fasole scazuta si chilli verde
Pofta buna!
Reteta Paine Navajo a fost propusa de alpha pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine nan,
Paine cu faina integrala si seminte,
Paine in ghiveci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii