Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele. Se
Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate
Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele.
Se pune in mijoc uleiul si jumatate din apa si se amesteca aducand faina de pe margini catre centru. Eu am folosit robotul. Se mai adauga apa, pana se obtine un aluat fin si elastic.
Se lasa aluatul acoperit sa se "odihneasca" 20-30 minute. Apoi se imparte in 10 bile si cu mainile unse cu ulei se intind discuri, care se coc pe gratar sau in tigaie, fara ulei. Eu le-am facut in tigaie de tuci.
le-au mancat cu cottage cheese, rosii si snitel din piept de pui.
Le-am mai facut langa fasole scazuta si chilli verde
Pofta buna!
Reteta Paine Navajo a fost propusa de alpha pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine nan,
Paine cu faina integrala si seminte,
Paine in ghiveci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii