Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea.
Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea. Se pune intr-un bol drojdia, zaharul, laptele si apa.
Acum adaugam faina, untul topit, ceapa verde, sarea si usturoiul pudra.
Se framanta sau se amesteca bine si se formeaza 9 chifle ca pentru hotdog sau orice forma doriti voi.
Se pun in tava, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca pana se dubleaza, cam 20-30 de minute.
Se pune tava in cuptorul preincalzit si se coc painicile cam 12-15 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca usor pe deasupra. Eu cred ca ar fi trebuit sa le mai las putin pe ale mele.
Se lasa sa se raceasca.
Noi le-am mancat asa, nu am mai asteptat sa le ungem cu nimic, ca prea bune au fost.
Painicile cu usturoi si ceapa verde se servesc calde, prajite sau reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii