Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea.
Painicile cu usturoi si ceapa verde sunt delicioase pentru un aperitiv. Le serviti cu branza si rosii si gata gustarea. Se pune intr-un bol drojdia, zaharul, laptele si apa.
Acum adaugam faina, untul topit, ceapa verde, sarea si usturoiul pudra.
Se framanta sau se amesteca bine si se formeaza 9 chifle ca pentru hotdog sau orice forma doriti voi.
Se pun in tava, se acopera cu un prosop de bucatarie si se lasa sa creasca pana se dubleaza, cam 20-30 de minute.
Se pune tava in cuptorul preincalzit si se coc painicile cam 12-15 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca usor pe deasupra. Eu cred ca ar fi trebuit sa le mai las putin pe ale mele.
Se lasa sa se raceasca.
Noi le-am mancat asa, nu am mai asteptat sa le ungem cu nimic, ca prea bune au fost.
Painicile cu usturoi si ceapa verde se servesc calde, prajite sau reci.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii