Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o amestecam bine cu praful de copt. Ba
Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o amestecam bine cu praful de copt. Batem apuma albusurile de ou cu sarea. Turnam peste galbenusuri jumatate din faina, adaugam albusurile, si cealalta jumatate de faina. Amestecam bine cu o lingura de lemn, avand grija sa nu se sparga spuma de oua. Turnam intr-o forma captusita cu hartie pentru copt, si o coacem in cuptorul preincalzit pana devine galben-aurie. Sa nu deschidem usa cuptorului pana nu e gata blatul pentru ca se turteste. Se lasa putin blatul in cuptor sa se raceasa, apoi il rasturnam pe un gratar si tragem jos hartia de pe el, apoi il racim de tot
Alte blaturi recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii