Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fi
Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fiecare timp de cateva minute. Se modeleaza fiecare parte in forma de chifla, se aseaza in tava unsa si se lasa la dospit 25-30 de minute intr-un loc calduros. Se ung cu lapte si se coc 20-25 de minute pana devin aurii.
Se servesc ca si o gustare ori ca si aperitiv. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii