Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fi
Incingem cuptorul. Punem aluatul de paine intr-un castron si adaugam semintele de marar. Framantam apoi impartim aluatul in 8 parti si se framanta fiecare timp de cateva minute. Se modeleaza fiecare parte in forma de chifla, se aseaza in tava unsa si se lasa la dospit 25-30 de minute intr-un loc calduros. Se ung cu lapte si se coc 20-25 de minute pana devin aurii.
Se servesc ca si o gustare ori ca si aperitiv. Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii