Chifle de casa cu caise uscate

Caisele se pun la inmuiat in putin lapte. Drojdia se amesteca cu putin lapte caldut si 50 gr faina. Se lasa sa dospeasca, dupa care se amesteca cu res

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chifle de casa cu caise uscate

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 150 ml lapte
  • 25 gr drojdie(un cub)
  • 25 gr ulei
  • 10 gr sare
  • 50 gr caise uscate.

Mod de preparare

Caisele se pun la inmuiat in putin lapte. Drojdia se amesteca cu putin lapte caldut si 50 gr faina. Se lasa sa dospeasca, dupa care se amesteca cu restul de faina, sare, ulei, lapte si caise. Se lasa la dospit. Se modeleaza sfere ce se vor coace in cuptorul incins timp de 25 min. Eu le-am stropit cu apa cand au fost gata.


Pofta buna! Reteta Chifle de casa cu caise uscate a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro Alte retete de acest fel gasiti aici: Pufi-chifle cu apa minerala, Cuiburi cu cocos, Colaci cu alune

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori