Pentru a prepara aceasta reteta de chifle englezesti pentru ceai sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, sare, zahar, drojdie, frisca, lapte.
Amesteca faina cu drojdia si sarea. Bate spuma galbenusurile impreuna cu zaharul si apoi adauga frisca si laptele.
Bate spuma albusurile. Incorporeaza incet amestecul cu faina, iar apoi spuma de albusuri. Toarna aluatul in forme si lasa la odihnit 20 de minute. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade C. Pune la copt 10-15 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu cafea si stafide
Briose cu smochine
Briose cu ciocolata, de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii