Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine. Se adauga 2 oua si sufi
Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine.
Se adauga 2 oua si suficienta faina pentru o coca mai taricica.
Se acopera cu foaie plastic si pune la frigider 2 ore sau 2 zile.
Se scoate din frigider pe planseta de framantat si imparte in doua.
Se ruleaza fiecare jumatate in cerc si taie in 6 parti.
Se pune in fiecare triunghi umplutura si ruleaza in forma de corn(croissant). Se aseaza in tava unsa cu unt si lasa la loc cald sa creasca timp de 45 minute.
Apoi se unge cu ou si coace la foc potrvit in cuptor 15 minute.
Pofta buna!
Reteta cornuri umplute a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de cornuri gasiti aici:
Cornuri de brutar,
Cornuri cu ciocolata in straturi,
Cornuri cu crema delicioasa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii