Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine. Se adauga 2 oua si sufi
Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se amesteca bine.
Se adauga 2 oua si suficienta faina pentru o coca mai taricica.
Se acopera cu foaie plastic si pune la frigider 2 ore sau 2 zile.
Se scoate din frigider pe planseta de framantat si imparte in doua.
Se ruleaza fiecare jumatate in cerc si taie in 6 parti.
Se pune in fiecare triunghi umplutura si ruleaza in forma de corn(croissant). Se aseaza in tava unsa cu unt si lasa la loc cald sa creasca timp de 45 minute.
Apoi se unge cu ou si coace la foc potrvit in cuptor 15 minute.
Pofta buna!
Reteta cornuri umplute a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete de cornuri gasiti aici:
Cornuri de brutar,
Cornuri cu ciocolata in straturi,
Cornuri cu crema delicioasa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii