Cornuri umplute cu parizer

Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg parizer
  • 5 kg carnat moale
  • 1 cutie smantana
  • 1 lingura mustar
  • maghiran
  • piper
  • sare
  • (1 lingura pasta de ardei iute pentru cei carora le place)
  • 30 bucati cornuri drepte si lungi
  • lapte (putin)

Mod de preparare

Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa stea pana se pregateste umplutura. Se toaca parizerul si carnatul, se da prin masina de tocat carnea si miezul cornurilor. Se adauga ingredientele si se amesteca foarte bine intr-un vas mare, pana la omogenizare. Cu compozitia obtinuta se umplu cornurile golite de miez, se asaza in tava de copt, se umezesc deasupra cu lapte si se dau la cuptor pentru un timp scurt.

Se poate renunta la miezul cornurilor. Astfel se obtine o pasta gustoasa care se pastreaza multa vreme in congelator.
Alte retete

Spaghete gratinate

Placinta cu branza

Cornuri moi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa