Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa
Se taie fiecare corn in trei parti, se scoate miezul cu un cutit. Partea interioara se umezeste cu lapte caldut (fara sa se inmoaie) si se lasa sa stea pana se pregateste umplutura. Se toaca parizerul si carnatul, se da prin masina de tocat carnea si miezul cornurilor. Se adauga ingredientele si se amesteca foarte bine intr-un vas mare, pana la omogenizare. Cu compozitia obtinuta se umplu cornurile golite de miez, se asaza in tava de copt, se umezesc deasupra cu lapte si se dau la cuptor pentru un timp scurt.
Se poate renunta la miezul cornurilor. Astfel se obtine o pasta gustoasa care se pastreaza multa vreme in congelator.
Alte retete
Spaghete gratinate
Placinta cu branza
Cornuri moi
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu