Se prepara un aluat din 250 faina, 100 ml apa calduta si sare. Se fac snururi lungi si se modeleaza opturi mici care se pun la uscat pana a 2-a zi. A
Se prepara un aluat din 250 faina, 100 ml apa calduta si sare. Se fac snururi lungi si se modeleaza opturi mici care se pun la uscat pana a 2-a zi.
A 2-a zi se pun mucenicii la fiert in apa clocotita cu sare. Se ia spuma rezultata si se arunca.
Se adauga apoi coaja rasa de la lamaie si zahar dupa gust.
Cand se ridica la suprafata se scot si se servesc cu tot cu zeama.
Presarati cu nuca macinata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii