Se bat albusurile de ou cu zahar, apoi se adauga miezul de nuca si ciocolata zdrobite, stafidele, celelalte, le invartim in faina, apoi, impreuna cu f
Se bat albusurile de ou cu zahar, apoi se adauga miezul de nuca si ciocolata zdrobite, stafidele, celelalte, le invartim in faina, apoi, impreuna cu faina le adaugam cu grija la spuma de ou. Turnam intr-o tavita unsa cu unt si presarata cu faina, apoi coacem aprox. 10 minute in cuptorul preincalzit, pana nu ramane aluat pe furculita cu care o impungem.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii