Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se ad
Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa ouale,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul.Acestea se bat pana se intaresc,exact ca la bezele.Galbenusurile se amesteca cu sarea dupa care se adauga treptat peste albusuri mixind in continu.Se adauga faina care se cerne deasupra compozitiei pentru un aluat pufos.La urma se adauga si esnta.Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se adauga compozita peste care se pun caisele care au fost trecute prin faina.Se da la cuptor,care deja a fost incins.Se coace pana cand pe scobitoarea cu care incercati blatul nu mai se ia din acesta.
Rece si tapetata cu zahar pudra cu gust de vanilie
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii