Placinta cu branza este una dintre retetele care pot inlocui pasca din meniul de Paste. Ingredientele necesare: branza de burduf, cas, smantana, unt, ceapa, chimen, boia, dulce.
Placinta cu branza se prepara foarte simplu. Pentru inceput se freaca untul cu branza de burduf si casul si se adauga smantana, ceapa tocata, ouale, boiaua si chimenul. Se amesteca usor. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei 3-4 foi (unse intre ele cu ulei), se toarna compozitia pentru placinta si se acopera cu restul foilor unse si ele. Se coace 40-45 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Placinta cu loboda si marar
Placinta de dovleac
Placinta cu carne
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii