Se amesteca ingredientele de aluat pana se obtine o coca, care se va tine la frigider intre 2 si 4 ore. Se intinde apoi jumatate din aluat pe fundul
Se amesteca ingredientele de aluat pana se obtine o coca, care se va tine la frigider intre 2 si 4 ore. Se intinde apoi jumatate din aluat pe fundul tavii unse cu unt. Se amesteca branza de vaci, cu zaharul, ouale faina, untul, stafidele, coaja de lamaie si zaharul vanilat. Umplutura se pune peste aluat, se niveleaza si se acopera cu cealalta jumatate de aluat. Se inteapa apoi in cateva locuri si se introduce in cuptorul preincalzit, la copt, pana se rumeneste.
Se poate servi atat calda cat si rece. Pudrati cu zahar vanilat. Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Fursecuri de Craciun Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii