Placinta cu branza de vaci este un preparat culinar dulce si gustos. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de branza de vaci, foi de placinta, oua, stafide si zahar.
Placinta cu branza de vaci este un preparat culinar dulce si gustos. Pentru a pregati aceasta reteta se lasa la scurs branza de vaci, apoi se amesteca cu stafidele, ouale, zaharul vanilat si zaharul. Se desface pachetul de foi de placinta si se adauga compozitia de branza peste foaia de deasupra. Se iau 4 foi, se ruleaza si se repeta operatiunea de infasurare pana se obtin 3 suluri de foi. Se unge o tava cu unt si se pun rulourile. Se introduce tava in cuptor, la foc potrivit, timp de 25 minute. Separat, se amesteca comozitia de gratinat si se toarna peste placinta incinsa. Se lasa apoi la cuptor, reducand temperatura la 130 de grade si se mai lasa 25 de minute.
Placinta cu branza se serveste calda sau rece, pudrata cu zahar deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii