Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie,
Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina. separat, mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Pune aromele si stafidele si omogenizeaza bine. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, toarna jumatate din compozitia de cacai, apoi umplutura cu branza si deasupra pune restul de compozitie cu cacao. Netezeste cu un cutit lat si baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chec pufos
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii