Placinta cu branza si cacao

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 4 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr branza dulce
  • 300 gr zahar
  • 200 gr margarina
  • 200 gr smantana
  • 4 oua
  • 150 gr stafide
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina. separat, mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Pune aromele si stafidele si omogenizeaza bine. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, toarna jumatate din compozitia de cacai, apoi umplutura cu branza si deasupra pune restul de compozitie cu cacao. Netezeste cu un cutit lat si baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Alte retete:

Placinta de dovleac

Chec pufos

Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci