Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie,
Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt, stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma, cacaua si faina. separat, mixeaza branza cu margarina, smantana, zaharul, faina si ouale. Pune aromele si stafidele si omogenizeaza bine. Intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, toarna jumatate din compozitia de cacai, apoi umplutura cu branza si deasupra pune restul de compozitie cu cacao. Netezeste cu un cutit lat si baga la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chec pufos
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii