Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam pana obtinem un aluat neted. Apoi ada
Amestecam ouale intregi cu putina sare si 4 linguri de zahar, adaugam 20 dkg de faina si 1 l de lapte. Amestecam pana obtinem un aluat neted. Apoi adaugam 4 linguri de ulei si amestecam mai departe. Coacem si servim cu gem de caise
Alte retete de placinta recomandate
Placinta visine
Placinta spanac
Placinta cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii