Placinta cu spuma de zmeura sau capsuni

Se prepara aluatul frantuzesc si separat spuma de capsuni sau de zmeura. Pentru aceasta din urma se bat albusurile bine cu telul si se adauga treptat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat frantuzesc
  • 5 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr zmeura sau capsuni
  • sare de lamaie

Mod de preparare

Se prepara aluatul frantuzesc si separat spuma de capsuni sau de zmeura. Pentru aceasta din urma se bat albusurile bine cu telul si se adauga treptat zaharul, capsunile sau zmeura si se bate in continuare spuma.Se adauga la final sarea de lamaie, dilzolvata in apa. Se umple aluatul cu spuma si se serveste.
Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Tiramisu

Ciocolata de casa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci