Aceasta reteta de placinta cu visine este delicioasa si suculenta, perfecta pentru a pune in valoare aroma visinelor coapte.
Pentru a face aceasta reteta de placinta cu visine se amesteca intr-un castron untul cu zaharul pudra. Se adauga galbenusurile si se amesteca bine pana la incorporare. Se adauga praful de copt, stins cu zeama de lamaie, laptele, faina, amidonul si albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-o tava, unsa si tapetata cu faina si se pun deasupra visinele fara samburi.
Daca doriti sa acoperiti tarta cu aluat atunci mai adaugati la aluat jumatate din ingreientele initiale, adica inca 100 g de unt, 100 g faina, 100 g zahar si 3 oua. Cand acoperiti placinta cu aluat aveti grija sa faceti niste crestaturi pentru ca altfel, din cauza aburilor se va strica acest capac.
Placinta cu visine se introduce placinta in cuptor si se lasa la copt jumatate de ora.
Placinta cu visine se pudreaza cu zahar pudra, amestecat cu zahar vanilat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii