Aceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte aveti nevoie de faina, smantana si coaja de lamaie.
Aceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte se pune faina intr-un castron si se framanta cu margarina, 50 gr zahar, coaja de lamaie, otetul si praful de copt.Se adauga ouale, smantana si putin lapte pentru un aluat potrivit de tare se lasa la rece jumatate de ora apoi se rupe cate o bucata de aluat si se intinde pe masa pudrata cu faina. Se coace fiecare bucata in ulei incins, se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar vanilinat amestecat cu zahar pudra.
Placintele rapide se servesc calde, pudrate cu mult zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii