Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie
Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg, 1 l.c. praf de budinca de vanilie si coaja rasa de pe o lamaie. Umplutura se intinde uniform pe foile unse cu ulei, se ruleaza, se coace cca 25 de minute. Daca umpleti rulourile cu umpluturi diferite (nuca, mac), acestea se scot mai repede decat strudelul cu branza care se pune primul in tava de copt. Umplutura este suficienta pentru cca 12 strudele.
Alte foietaj recomandat
Placinta cu mere
Cornulete
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii