Am pus faina in vasul robotului. Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat. Am amestecat uleiul cu apa si am turnat
Am pus faina in vasul robotului.
Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat.
Am amestecat uleiul cu apa si am turnat incet, pe masura ce robotul invirtea la viteza mica.
Dupa framintare, se lasa vreo jumate de ora la odihna.
Apoi se imparte in 5 bile.
Am ras dovleacul cu razatorul robotului.
Am intins foile cu ajutorul miinilor unse cu ulei.
Se pensuleaza foaia(foile) cu ulei, se presara dovleacul ras peste, apoi se presara scortisoasa dupa gust si zahar la fel.
Se ruleaza si se pun pe tava unsa.
Se coc la 180°C pina devin aurii. Se pot pudra cu zahar.
Pofta buna!
Reteta Strudel cu dovleac a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovleac gasiti aici:
Placinta de dovleac,
Prajitura cu dovleac,
Placinta cu dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii