Strudel cu dovleac MAYA (1)

Am pus faina in vasul robotului. Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat. Am amestecat uleiul cu apa si am turnat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Strudel cu dovleac MAYA (1)

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 300 ml apa calda
  • 80 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • un strop de zahar
  • 1 lingura de otet
  • Umplutura: dovleac ras
  • zahar
  • scortisoara
  • ceva ulei pt stropit/pensulat foile

Mod de preparare

Am pus faina in vasul robotului.

Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat.

Am amestecat uleiul cu apa si am turnat incet, pe masura ce robotul invirtea la viteza mica.

Dupa framintare, se lasa vreo jumate de ora la odihna.

Apoi se imparte in 5 bile.

Am ras dovleacul cu razatorul robotului.

Am intins foile cu ajutorul miinilor unse cu ulei.

Se pensuleaza foaia(foile) cu ulei, se presara dovleacul ras peste, apoi se presara scortisoasa dupa gust si zahar la fel.

Se ruleaza si se pun pe tava unsa.

Se coc la 180°C pina devin aurii. Se pot pudra cu zahar.


Pofta buna!

Reteta Strudel cu dovleac a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete cu dovleac gasiti aici:

Placinta de dovleac,

Prajitura cu dovleac,

Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci