Faina se framanta cu unt, circa 150 ml apa si sare, obtinand o coca omogena, de consistenta potrivita. Se lasa 20 de minute in repaus pe o masa presar
Faina se framanta cu unt, circa 150 ml apa si sare, obtinand o coca omogena, de consistenta potrivita. Se lasa 20 de minute in repaus pe o masa presarata cu faina. Fructele se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar. Se intinde o foaie subtire care se lasa sa se usuce 5-10 minute. Foaia se stropeste cu 25 ml ulei. Pe jumatate din suprafata se pun fructele de padure, se indoaie marginile foii in interior si se ruleaza. Se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se unge si suprafata ruloului cu ulei si se coace la cuptor, la temperatura moderata.
Se serveste cald sau rece, pudrat cu zahar pudra.
Alte retete culinare:
Papanasi
Placinta cu mere
Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii