Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu nuci sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, nuci, ulei, zahar, pesmet, vanilie.
Nucile pisate se amesteca cu zaharul, pesmetul si vanilia. Foaia intinsa se unge bine cu ulei caldut si se presara umplutura pe toata suprafata. Se ruleaza sul cu ajutorul fetei de masa, se taie in bucati de lungimea tavii de copt si se aseaza in tava unsa cu ulei. Inainte de a o pune la cuptor, cu un cutit muiat mereu in ulei, se taie fiecare sul in bucati de 3—4 cm lungime. Se coace, se scoate incet fiecare bucata si se presara zahar pudra vanilat. Se poate prepara si cu unt in loc de ulei.
Se serveste cu zahar pudra presarat.
Alte retete recomandate:
Strudel cu banane
Strudel cu praz
Strudel de fructe
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii