Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua (280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara macinata, 40 g nuci macinate
Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua
(280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara macinata, 40 g nuci macinate (jumatate din cantitatea necesara). Cealalta jumatate se presara uniform pe foile unse. Dupa aceea, se pun visinele aranjate uniform, se ruleaza, se pun la copt. Iarna se folosesc visine congelate. La visinele din compot se adauga 50 g de miere.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Aluat clatite
Foietaj
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii