Se amesteca untul cu usturoiul, patrunjelul si sare pane se formeaza o pasta. Apoi se taie bagheta cate 3/4 ca si cum am taiao felii (va iesi un fel
Se amesteca untul cu usturoiul, patrunjelul si sare pane se formeaza o pasta. Apoi se taie bagheta cate 3/4 ca si cum am taiao felii (va iesi un fel de acordion, asemanator cu cum se mai taie slanina inainte de a fi pusa pe gratar).
Folosind o lingura, aplica cate un pic din pasta in spatiile lasate de taieturi. Inveleste baghetele in folie de aluminiu si apoi pune-le intr-o tava la cuptor, in mijlocul cuptorului.
Pune focul la treapta 4 si lasa baghetele timp de 10 minute inauntru sau
pana ce bagheta devine crocanta dar nu arsa.
Pofta buna!
Reteta Baghete cu usturoi a fost propusa de mymerinde pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Sandviciuri picante,
Sandviciuri cu brinza de vaci,
Sandviciuri asortate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii