Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar. Am turnat-o peste faina, am lasat sa creasca. Se aduga oul, uleiul, sarea si re
Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar.
Am turnat-o peste faina, am lasat sa creasca.
Se aduga oul, uleiul, sarea si restul de lapte si am dat drumul la robot (bine inteles ca se paote framanta si cu mana).
Am lasat vreo jumatate de ora la crescut (poate chiar ceva mai putin).
Am impartit aluatul in 3. Fiecare bila am intins-o cu sucitorul.
Am taiat foaia ca si in imagine alaturata. Am pus sunca peste. In a 2- a tava am umplut cornuletele cu branza afumata cu bucatele de sunca inauntru. Am rolat cornuletul.
Se aseaza in tava si se ung (cu pensula) cu ou batut cu putina apa.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc , dupa plac!
Sunt bune si calde si reci. Daca nu se consuma intr-o zi/doua, se pot pastra in punga (dupa ce se racesc), pentru a ramane moi.
Nu se intaresc nici asa, dar o alta consistenta mai crocanta.
Pofta buna!
Reteta Cornulete cu sunca si branza afumata a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu sunca: Rulada cu sunca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TARE BUNI :))
Creveti marinati la gratarDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii