Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar. Am turnat-o peste faina, am lasat sa creasca. Se aduga oul, uleiul, sarea si re
Am frecat drojdia cu o parte din cantitatea de lapte caldut si zahar.
Am turnat-o peste faina, am lasat sa creasca.
Se aduga oul, uleiul, sarea si restul de lapte si am dat drumul la robot (bine inteles ca se paote framanta si cu mana).
Am lasat vreo jumatate de ora la crescut (poate chiar ceva mai putin).
Am impartit aluatul in 3. Fiecare bila am intins-o cu sucitorul.
Am taiat foaia ca si in imagine alaturata. Am pus sunca peste. In a 2- a tava am umplut cornuletele cu branza afumata cu bucatele de sunca inauntru. Am rolat cornuletul.
Se aseaza in tava si se ung (cu pensula) cu ou batut cu putina apa.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc , dupa plac!
Sunt bune si calde si reci. Daca nu se consuma intr-o zi/doua, se pot pastra in punga (dupa ce se racesc), pentru a ramane moi.
Nu se intaresc nici asa, dar o alta consistenta mai crocanta.
Pofta buna!
Reteta Cornulete cu sunca si branza afumata a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu sunca: Rulada cu sunca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii