Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de smantana, 100 ml de ulei, 2 oua si 1
Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de smantana, 100 ml de ulei, 2 oua si 1 lingurita de sare. Freaca 1 margarina Rama cu 1 lingura de unt. Imparte aluatul in 9, intinde-le subtire, unge-le cu margarina cu sare si aseaza cate trei foi, una peste cealalta. Taie-le in 16 parti si infasoara-le. Lasa-le sa stea 2 ore in tava, dupa care coace-le.
Alte retete culinare recomandate
Alte Crutoane de paine
Biscuiti cu mere
Foietaj

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii