Cornuri

Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de smantana, 100 ml de ulei, 2 oua si 1

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 2 lingurite sare
  • 1 margarina Rama

Mod de preparare

Pune 50 g drojdie in 200 ml de lapte caldut si adauga 1 lingura de zahar. Amesteca bine 700 g de faina, 200 ml de smantana, 100 ml de ulei, 2 oua si 1 lingurita de sare. Freaca 1 margarina Rama cu 1 lingura de unt. Imparte aluatul in 9, intinde-le subtire, unge-le cu margarina cu sare si aseaza cate trei foi, una peste cealalta. Taie-le in 16 parti si infasoara-le. Lasa-le sa stea 2 ore in tava, dupa care coace-le.
Alte retete culinare recomandate

Alte Crutoane de paine

Biscuiti cu mere

Foietaj

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori