Procesul tehnologic s-a desfasurat in masina de paine, dupa care am scos aluatul, gata dospit, l-am impartit cu precizie ochiometrica in doua si l-am
Procesul tehnologic s-a desfasurat in masina de paine, dupa care am scos aluatul, gata dospit, l-am impartit cu precizie ochiometrica in doua si l-am intins in doua tavi, pe hartie de copt.
L-am taiat cu rotita de pizza in patratele, l-am uns cu oul batut si l-am mai lasat la dospit cam 20 minute, dupa care l-am copt in cuptor pe la 180°C, timp de aprox. 20 minute.
Pofta buna!
Reteta Crescenta bolognese cu carnat a fost propusa de Bolognese di Cluj pe forum culinar.ro
Alte retete similare gasiti aici:
Burek cu carne,
Placinta picanta cu sunca,
Calzone
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii