Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit. Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati. Le-am asezat in tava si le
Am luat 315g din aluat si l-am lasat 20 minute la crescut, acoperit.
Am format 12 baghete si le-am taiat in cate 4 bucati.
Le-am asezat in tava si le-am mai lasat la crescut 15 minute.
Le-am uns cu ou (optional) si presarat seminte.
Le-am copt la 190 grade C, pana s-au aurit.
Amestecam ingredientele pentru burgheri i presam compozitia in tava de 22x33 cm, captusita cu hartie de copt.
Coacem 14-16 minute la 190 grade C.
Separat am facut un dip din: 150 ml ulei, 75 ml lapte, 1 catel usturoi si sare.
Am mixat cu blenderul stick, pana am obtinut o crema groasa, ca o maioneza, apoi am adaugat 3 rosii cireasa.
Pofta buna!
Reteta Mini-burgher a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete aperitive cu carne vita: Placinte Englezesti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii