Zaharul,drojdia si putin lapte se pun la dospit 20min. Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc. Se toarna compozitia de drojdie ap
Zaharul,drojdia si putin lapte se pun la dospit 20min.
Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc.
Se toarna compozitia de drojdie apoi restul ingredientelor si se amesteca cu ajutorul mixerului.
Se lasa intr-un loc la cald,acoperit pina aluatul isi dubleaza volumul.
Se pregateste o tava cu hartie de copt si se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se bate galbenusul cu o lingura de apa rece.
Su mainile unse cu putin ulei se iau din aluat bucati potrivit de mari care se pun in tava.se ung cu galbenusul,presara putin cascaval ras si se pun la cuptor 15-20min pina sunt coapte.
Se lasa distanta intre ele in tava caci vor creste.
Pofta buna!
Reteta Painici pentru dejun a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Saratele de cascaval ,
Fursecuri cu cascaval,
Cornuri cu cascaval
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii