Zaharul,drojdia si putin lapte se pun la dospit 20min. Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc. Se toarna compozitia de drojdie ap
Zaharul,drojdia si putin lapte se pun la dospit 20min.
Faina se pune intr-un castron si se face o groapa la mijloc.
Se toarna compozitia de drojdie apoi restul ingredientelor si se amesteca cu ajutorul mixerului.
Se lasa intr-un loc la cald,acoperit pina aluatul isi dubleaza volumul.
Se pregateste o tava cu hartie de copt si se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se bate galbenusul cu o lingura de apa rece.
Su mainile unse cu putin ulei se iau din aluat bucati potrivit de mari care se pun in tava.se ung cu galbenusul,presara putin cascaval ras si se pun la cuptor 15-20min pina sunt coapte.
Se lasa distanta intre ele in tava caci vor creste.
Pofta buna!
Reteta Painici pentru dejun a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete cu cascaval gasiti aici:
Saratele de cascaval ,
Fursecuri cu cascaval,
Cornuri cu cascaval
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii