Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul. Amestecati usor, pana cand se incorporeaza. Adaugati margarina
Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul.
Amestecati usor, pana cand se incorporeaza.
Adaugati margarina topita si racita putin si amestecati bine, adaugati branza si omogenizati.
S epun stafidele, coaja rasa de lamaie si praful de copt, apoi se adauga atata faina cata este necesara pentru a
obtine o compozitie groasa ca o smantana mai consistenta.
Ungeti cu ulei o tava, tapetati-o cu faina si turnati compozitia in ea. Nivelati-o si puneti-o la copt, la foc potrivit, 40-45 de minute. Se taie rece.
Se taie rece
Pofta buna!
Alte retete care pot completa un meniu de Paste :
Chec pufos
Tort de fructe uscate cu frisca
Pasca cu ciocolata
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9928/dulciuri/cozonac/pasca-cu-branza-dulce-si-stafide
http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9534/dulciuri/cozonac/mucenici-moldovenesti-de-post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii