Pasca la minut

Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul. Amestecati usor, pana cand se incorporeaza. Adaugati margarina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 300g zahar pudra
  • 1 pachet margarina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 8 oua
  • faina cat cuprinde
  • stafide
  • un varf de cutit sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul, dupa care adaugati galbenusurile, unul cate unul.

Amestecati usor, pana cand se incorporeaza.

Adaugati margarina topita si racita putin si amestecati bine, adaugati branza si omogenizati.

S epun stafidele, coaja rasa de lamaie si praful de copt, apoi se adauga atata faina cata este necesara pentru a

obtine o compozitie groasa ca o smantana mai consistenta.

Ungeti cu ulei o tava, tapetati-o cu faina si turnati compozitia in ea. Nivelati-o si puneti-o la copt, la foc potrivit, 40-45 de minute. Se taie rece.
Se taie rece

Pofta buna!

Alte retete care pot completa un meniu de Paste :

Chec pufos

Tort de fructe uscate cu frisca

Pasca cu ciocolata

http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9928/dulciuri/cozonac/pasca-cu-branza-dulce-si-stafide

http://www.culinar.ro/retete/gateste/3/325/9534/dulciuri/cozonac/mucenici-moldovenesti-de-post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori