Pizza blanca este delicioasa. Se face un aluat pufos de pizza si deasupra se pun rondele de ceapa, usturoi si cascaval.
Pizza blanca este delicioasa. Se taie in feliute subtiri ceapa. Se taie si usturoiul.
Se caleste ceapa alba,cea rosie si usturoiul in ulei.
Cand au inceput sa se rumeneasca se ia tigaia de pe foc si se adauga condimente pentru pizza.
Se intinde foaia de aluat in tava.
Se adauga ceapa calita si se pune deasupra cascavalul ras.
Se da la cuptor si se coace 10-15 minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca si cascavalul.
Pizza blanca se serveste calda, cu sos de rosii sau sos picant.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii