Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul obtinut se framanta bine, dupa
Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul obtinut se framanta bine, dupa care se lasa in repaus, la rece. Separat, se trece carnea prin masina de tocat, se amesteca cu salamul taiat felii subtiri si se pune la calit, in ulei incis impreuna cu cepele tocate marunt. Amestecul se lasa sa scada, dupa care se lasa la racit. Se amesteca cu un ou, sare si menta macinata. Se omogenizeaza apoi si se intinde peste o foaie de aluat, pusa intr-o tava tapetata cu unt si faina. Se intinde cea de-a doua foaie peste umplutura. Placinta se introduce in cuptorul fierbinte, la foc mediu si se lasa la copt.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii