Placinta cu urda in foaie subtire romaneasca este o reteta delicioasa. Se prepara cu: faina, urda si smantana.
Placinta cu urda in foaie subtire romaneasca se prepara astfel: punem faina intr-un castron si se amesteca cu apa calduta in care s-a dizolvat sare si s-a pus uleiul. Se framanta un aluat care trebuie sa devina elastic. Se acopera aluatul cu o cratita fierbinte si apoi intindem aluatul. Umplutura pentru placinta se face astfel: amestecam urda cu ouale, smantana, sare si marar. Intr-o tava intindem 3 foi unse cu unt si peste ele branza amestecata. Acoperim cu inca 3 foi. Dam placinta la cuptor pentru 15 minute.
Alte placinte recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii