Cartofii curatati se dau prin razatoare. Se pune intr-un vas si se toarna apa rece. Sa lasa sa stea in apa 15 minute, dupa care se scurge apa. Se ad
Cartofii curatati se dau prin razatoare. Se pune intr-un vas si se toarna apa rece. Sa lasa sa stea in apa 15 minute, dupa care se scurge apa. Se adauga faina si ceapa, se amesteca bine, dupa care se adauga si galbenusul de ou si se amesteca si cu acesta. Se bate albusul de ou, se toarna peste pasta obtinuta, se omogenizeaza bine si se formeaza placinte mici. Se baga la frigider timp de o ora. Se pune ulei la incins intr-o tigaie, si se prajesc placintele (ambele parti cate 5 minute).
Se servesc cu smantana si carne afumata.
Alta placinta
recomandata
Placinta cu mere
Placinta branza
Placinta spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii