Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete de branza topita moale si 2 catei d
Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete de branza topita moale si 2 catei de usturoi. Impaturim aluatul, il lasam la odihnit si formama pogaci. Ungem pogacile cu ou si le coacem.
Alte retete recomandate
Zacusca de vinete
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Placinta cu mere
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggi
Comentarii