Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se
Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca. Apoi intindem aluatul la un deget grosime si taiem forme de pogaci de 4 cm in diametru. La fiecare a doua ii gaurim mijlocul. Astfel vom obtine pogaci gaurite si pogaci pline. Batem oul si ungem pogacile pline. Apoi le pozitionam pe o tava unsa cu margarina si le punem la cuptorul pre-incalzit. Le coacem pana devin galbene. Pentru crema amestecam galbenusurile cu faina si putin lapte, restul laptelui il fierbem si adaugam cascavalul razuit. Frecam margarina si adaugam crema racita si cascavalul afumat. Dupa ce pogacile s-au racit, turnam in mijlocul lor crema si presaram cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate
Tarta fructe
Prajitura cu visine
Prajitura alba ca zapada
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii