Pogaci umplute cu crema de branza

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 dkg margarina
  • 40 dkg faina
  • 3 dkg drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou
  • Smantana
  • Margarina pentru uns
  • 15 dkg margarina pentru crema
  • 2 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 10 dkg cascaval Trapist razuit
  • 2-3 dkg cascaval afumat razuit

Mod de preparare

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca. Apoi intindem aluatul la un deget grosime si taiem forme de pogaci de 4 cm in diametru. La fiecare a doua ii gaurim mijlocul. Astfel vom obtine pogaci gaurite si pogaci pline. Batem oul si ungem pogacile pline. Apoi le pozitionam pe o tava unsa cu margarina si le punem la cuptorul pre-incalzit. Le coacem pana devin galbene. Pentru crema amestecam galbenusurile cu faina si putin lapte, restul laptelui il fierbem si adaugam cascavalul razuit. Frecam margarina si adaugam crema racita si cascavalul afumat. Dupa ce pogacile s-au racit, turnam in mijlocul lor crema si presaram cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate

Tarta fructe

Prajitura cu visine

Prajitura alba ca zapada

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc