Pogaci umplute cu crema de branza

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 dkg margarina
  • 40 dkg faina
  • 3 dkg drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou
  • Smantana
  • Margarina pentru uns
  • 15 dkg margarina pentru crema
  • 2 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 galbenusuri
  • 10 dkg cascaval Trapist razuit
  • 2-3 dkg cascaval afumat razuit

Mod de preparare

Sfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam aluatul si il lasam sa se odihneasca. Apoi intindem aluatul la un deget grosime si taiem forme de pogaci de 4 cm in diametru. La fiecare a doua ii gaurim mijlocul. Astfel vom obtine pogaci gaurite si pogaci pline. Batem oul si ungem pogacile pline. Apoi le pozitionam pe o tava unsa cu margarina si le punem la cuptorul pre-incalzit. Le coacem pana devin galbene. Pentru crema amestecam galbenusurile cu faina si putin lapte, restul laptelui il fierbem si adaugam cascavalul razuit. Frecam margarina si adaugam crema racita si cascavalul afumat. Dupa ce pogacile s-au racit, turnam in mijlocul lor crema si presaram cu cascaval razuit.
Alte retete recomandate

Tarta fructe

Prajitura cu visine

Prajitura alba ca zapada

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide