Rulourile cu mezel si cascaval sunt delicioase. Pentru a pregati aceste aperitive aveti nevoie de aluat de foietaj.
Rulourile cu mezel si cascaval sunt delicioase. Pentru a pregati aceste aperitive aveti nevoie de aluat de foietaj. Taiem fasii de aluat in functie de marimea pe care o dorim si punem salamul si cascavalul apoi rulam. Punem rulourile in tava si le ,,pictam'' cu pensula muiata in culoare naturala galbena (galbenusul), putem presara sare de mare, cascaval, susan sau orice seminte ne trec prin capsor in acel moment de inspiratie maxima;)
Rulourile cu mezel si cascaval sunt bune langa o bere rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii