Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua.
Dintre toate retetele de saratele, cele cu cartofi sunt mai delicioase. Pentru a prepara saratele cu cartofi, avem nevoie de faina, cartofi si oua. Cartofii se fierb in coaja, apoi se trec prin sita, se ametseca impreuna cu faina, untul, sarea dupa gust si se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime, apoi se taie fasii lungi de 8-10 cm si late de 1,5 cm. Se ung fasiile deasupra cu ou, se presara cu chimen si putina sare si se pun intr-o tava, la distanta intre ele. Se lasa la copt, pana se rumenesc.
Se servesc reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii