Se razuieste varza (1,2 kg fara cocean). Se sareaza (1l.c.mocca) si se lasa 30 de minute. Bine stoarsa si condimentata cu piper si un praf de zahar b
Se razuieste varza (1,2 kg fara cocean). Se sareaza (1l.c.mocca) si se lasa 30 de minute. Bine stoarsa si condimentata cu piper si un praf de zahar brun, se caleste in 80 ml ulei (nu direct pe flacara), se amesteca si se rumeneste. Se presara pe foile unse cu ulei, ruleaza si se pun la cuptor. Varza este buna cand nu mai are gust de apa. Se ia de pe foc cand se simte mirosul placut de rumenire, se lasa sa se raceasca.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Aluat clatite
Placinta cu spanac si branza

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii