Trandafiri, bulcute cu cascaval

Se pune 700 gr faina intr-un castron. Facem loc la mijloc pt drojdie si putin iaurt. Se separa albusul de galbenus si se pune lingurita de sare peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
Trandafiri, bulcute cu cascaval

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 3 oua (unul pentru uns bulcutele)
  • 1 iaurt
  • 100 gr drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite miere de albine
  • 200 gr ulei
  • 300 gr cascaval (ras)

Mod de preparare

Se pune 700 gr faina intr-un castron. Facem loc la mijloc pt drojdie si putin iaurt.

Se separa albusul de galbenus si se pune lingurita de sare peste galbenus si amestecam .

Se pune iaurtul si albusul.galbenusul frecat cu putina sare si adaugat si el

Amestecam totul plus restul de faina. Punem si mierea si uleiul apoi trecem la framantat bine.

Eu am lasat o ora la crescut pt ca am mai facut.

Am dat si cascavalul pe razatoare.

Se presara faina pe masa si se intinde o foaie . Apoi intr-un colt crustam putin. Putin cascaval in mijloc.

Dupa ce am inchis lateralele inchidem si de jos intorcand putin aluatul pentru ai da forma de trandafir .

Eu le-am pus in forme dar se pot pune si in tava.

Dupa ce am incins cuptorul la 190 gr C si le pensulam cu oul batut le bagam la cuptor pt 25 min.


Pofta buna!

Reteta Trandafiri, bulcute cu cascaval a fost propusa de Ducky pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Saratele de cascaval ,

Fursecuri cu cascaval,

Cornuri cu cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia