Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, iar apoi il intindem pe mas
Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, iar apoi il intindem pe masa de lucru presarata cu faina. Taiem aluatul in patrate, punem pe fiecare patrat 1 lingura de branza si unim capetele in asa fel sa se formeze un triunghi. Presam cu furculita marginile triunghiurilor si le punem in tava pe hartie de copt. Le ungem cu ou batut si dam tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute ( pina se rumenesc ).
Alte retete simple recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii