Triunghiuri cu telemea

Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, iar apoi il intindem pe mas

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Triunghiuri cu telemea

Ingrediente

  • 400 gr. aluat de foietaj
  • 150-200 gr. brinza telemea
  • 2 oua

Mod de preparare

Branza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou. Aluatul de foietaj il lasam sa se descongeleze, iar apoi il intindem pe masa de lucru presarata cu faina. Taiem aluatul in patrate, punem pe fiecare patrat 1 lingura de branza si unim capetele in asa fel sa se formeze un triunghi. Presam cu furculita marginile triunghiurilor si le punem in tava pe hartie de copt. Le ungem cu ou batut si dam tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute ( pina se rumenesc ).
Alte retete simple recomandate

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc