Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un va
Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un vas si cand s-a infierbantat se adauga carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc moc, pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Se mai toarna un pahar cu apa, se lasa sa mai fiarba dar tot se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce a scazut apa iar carnea s-a rumenit usor, se ia de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca oul in carne.
Se foloseste la umplerea pateurilor.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii