Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un va
Carnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea. Se pune untul intr-un vas si cand s-a infierbantat se adauga carnea. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc moc, pana cand carnea incepe sa se rumeneasca. Se mai toarna un pahar cu apa, se lasa sa mai fiarba dar tot se mai amesteca, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce a scazut apa iar carnea s-a rumenit usor, se ia de pe foc si dupa ce s-a racit se amesteca oul in carne.
Se foloseste la umplerea pateurilor.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii