Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pu
Varza se curata de frunzele vestejite. Se taie apoi foarte subtire, se sareaza si se lasa sa stea asa aproximativ 10 minute. Apoi se stoarce si se pune pe foc, cu ulei, la calit. Se toarna deasupra putina apa si se baga in cuptor, la fiert, pana cand scade.
Se foloseste la umplerea pateurilor si a placintelor.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii