Culinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare de nota 10, reteta de placinte la tigaie se prepara rapid si nu ai nevoie de prea multe ingrediente! Incearca si tu aceasta reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval!
Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic. Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine. Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele. Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate. Poftă bună! 🔥
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii