Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval

Culinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare de nota 10, reteta de placinte la tigaie se prepara rapid si nu ai nevoie de prea multe ingrediente! Incearca si tu aceasta reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval!

Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic. Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine. Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele. Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate. Poftă bună! ?

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cozonac floare, reteta video

    Cozonac floare, reteta video

    Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

    Cozonac floare, reteta video
    Curcan umplut de Craciun

    Curcan umplut de Craciun

    Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

    Curcan umplut de Craciun
    Carnati proaspeti de porc

    Carnati proaspeti de porc

    Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

    Carnati proaspeti de porc