Intr-un vas, punem 3 galbenusuri si un ou intreg. Mixam galbenusurile impreuna cu un ou intreg, un praf de sare si uleiul, adaugat treptat ca la maioneza. Adaugam laptele si coaja de lamaie (eu nu am avut lamaie in casa si am pus coaja de portocala). Adaugam si faina cernuta proaspat, praful de copt stins cu zeama de lamaie (portocala in cazul meu) si apoi albusurile batute spuma cu zaharul, amestecand usor. Adaugam si nuca si rahatul taiate marunt.
O treime din compozitie o amestecam cu cacao. Turnam compozitia alba in tavile in care am pus hartie de copt, apoi adaugam si compozitia cu cacao si amestecam usor cu un cutit sau coada unei linguri.
Introducem in cuptorul incins. Coacem aproximativ 50-55 minute. Facem testul cu scobitoarea, pentru a verifica daca este copt.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe