mod de preparare
Incepem cu topirea untului, apoi macinarea biscuitilor. Amestecam biscuitii macinati cu untul topit si distribuim compozitia intr-o forma de tort detasabila. Eu am pus si hartie de copt in forma, dar merge si fara. Presam bine biscuitii in tava, apoi o introducem la cuptor, pentru 5 minute. Topim ciocolata. Eu am folosit cuptorul cu microunde. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam crema de branza si smantana, apoi ciocolata topita si omogenizam bine. Turnam aceasta compozitie peste baza de biscuiti si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50-60 de minute. Inchidem focul si mai lasam in cuptor cateva minute, apoi scoatem tava din cuptor si lasam cheesecake-ul sa se raceasca. Mixam spuma frisca. Jumatate din frisca batuta o amestecam cu fineti si o distribuim peste cheesecake-ul rece. Cealalta jumatate de frisca o folosim pentru ornare impreuna cu zmeura.
Incearca si Pulpa de miel la Crock-Pot
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe