Un adevarat rasfat
Incepem cu topirea untului, apoi macinarea biscuitilor. Amestecam biscuitii macinati cu untul topit si distribuim compozitia intr-o forma de tort detasabila. Eu am pus si hartie de copt in forma, dar merge si fara. Presam bine biscuitii in tava, apoi o introducem la cuptor, pentru 5 minute. Topim ciocolata. Eu am folosit cuptorul cu microunde. Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase. Adaugam crema de branza si smantana, apoi ciocolata topita si omogenizam bine. Turnam aceasta compozitie peste baza de biscuiti si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 50-60 de minute. Inchidem focul si mai lasam in cuptor cateva minute, apoi scoatem tava din cuptor si lasam cheesecake-ul sa se raceasca. Mixam spuma frisca. Jumatate din frisca batuta o amestecam cu fineti si o distribuim peste cheesecake-ul rece. Cealalta jumatate de frisca o folosim pentru ornare impreuna cu zmeura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii